AutoMesters hovedkontor i Odense har valgt SignRemote i Randers, som samarbejdspartner, når det drejer sig om at levere info / reklameskærme og software til styring af disse skærme. AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder. Samarbejdet betyder, at alle lokale AutoMester værksteder i landet får tilbudt færdige løsninger efter deres egne ønsker.
Som optakt til samarbejdet har der på forsøgsbasis været opsat info skærme i udvalgte AutoMester værksteder. Resultater herfra har bl.a medvirket til denne aftale, da der viste sig et tydeligt målbart resultat på mersalgssiden.
Michael Lauesen, Erhvervs- og værkstedsudvalgschef hos AutoMester udtaler; ”at der allerede fra første møde med SignRemote var en god kemi og fælles forståelse i.f.t. hvad der skulle tilbydes.
Som i alle andre brancher, så må også vi i autobranchen optimere vores forretning og gøre opmærksom på os selv og vores produkter, siger Michael Lauesen. I dag kender de fleste AutoMester og ved at vi er en kæde af gode solide autoværksteder. Vi har dog også brug for, at vores kunder ved, at de kan blive fordelskunder med gode rabatter og at vi kører særlige tilbud på forskellige tider af året o.l.
Det er her, at vi ser, at SignRemote kan hjælpe os til en større synlighed, når kunderne er på vores værksteder eller kører forbi vores værksteder. Med Signremote software kan det enkelte værksted selv køre kampagner ligesom hele kæden kan oplyse om landsdækkende eller regionale kampagner, via styring fra kontoret i Odense. Implementeringen forventes at køre over de kommende 12 – 18 måneder.
Dennis Frank Mogensen, medejer SignRemote udtaler; ” da vi først fik kontakt til AutoMester, så gik det nærmest af sig selv. Vi deltog i en række regionsmøder og så var vi i gang. Der har været en god dialog om, hvordan AutoMester gerne ville bruge deres software og hvor intuitivt det skulle være og det har vi lavet.
Vi er fantastisk glade og stolte over, at AutoMester har vist os denne tillid og vi tror meget på, at aftalen vil være til stor gavn for begge parter. Som dansk softwareproducent og forhandler af Toshiba og Phillips skærme, så har vi også brug for at vise os frem og her er AutoMester jo et flot brand, siger Dennis Frank Mogensen.”

Vil du også gerne have et godt tilbud, så kontakt Signremote på mail: info@signremote.com eller på tlf 81813969

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Menu
Support