Infoskærme og storskærme har fundet vej til Randers.

Mange steder i Europa, Norden, Jylland, Fyn, Sjælland, København og Aarhus har det længe været en trend, at der dagligt opsættes nye skærme, store som små, this site.

Det er også en udvikling som ses i Randers i disse år og nu har endnu en spiller, nemlig SignRemote ApS meldt sig på banen i kampen om kunder i et stadigt voksende marked.

Det som adskiller Signremote ApS fra mange af deres konkurrenter er, at det er et Softwarefirma, som har udviklet deres helt eget produkt til styring af det indhold, som vises på skærmene. SignRemote er ikke bare et dansk udviklet software, men et randrusiansk produkt til styring af indhold på enhver form for Signage skærm, om det er reklameskærme, infoskærme, storskærme, pyloner eller noget helt andet.

SignRemote mener, at det er det mest intuitive produkt på markedet, som gør det let at anvende af enhver uden forudgående kendskab. Signremote er let at anvende og du behøver ikke et kursus i at få noget vist på din skærm. SignRemote virker på alle platforme og med SignRemote software kan du fjernstyre dine skærme fra PC, smartphone eller tablet. Med SignRemote software, kan du vise ethvert gemt dokument på din skærm, uanset om det er en film, et billede, et word dokument eller et excel ark.

For at SignRemote kan tilbyde sine kunder den bedste løsning, uanset valg af produkt, så er vores udgangspunkt, at det skal være nemt at anvende og uden at vores kunder løber en stor risiko. Vi tilbyder derfor SignRemote software, der hviler på en platform, af Planner4You software, der har vist sin berettigelse gennem mere end 12 år, indendørs Signage skærme direkte fra producenten og alle øvrige skærme /pyloner gennem samarbejde og formidling via Europas største leverandører af udeskærme. Hvis man går bag mange af de firmaer i Danmark, som tilbyder enhver form for LED skærm, så vil man ofte se en yderst beskeden egenkapital, som stiller kunderne i en dårlig situation, såfremt noget ikke virker eller et firma ikke overlever. Derfor har vi valgt livrem og seler, så vores kunder altid er sikret det bedste produkt med maksimal sikkerhed for investering. Det er sikkert ikke det billigste på markedet, men det er det mest sikre og bedst fungerende for så stor en investering. Vi ynder at sige, at du sandsynligvis ikke har råd til at tage imod det billigste tilbud!

For yderligere info kig ind på vores website og lad os give et tilbud, som du ikke fortryder www.signremote.dk

Menu
Support